Pepic Cars

Auto opkoper – Import & Export

Waarom de dagwaarde berekenen?

Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om de dagwaarde van je auto te weten. Bijvoorbeeld als je je auto verkoopt, als je een andere auto koopt, als je schade hebt of als je auto total loss is.

De APK keuring moet immers nog gedaan worden en een eventuele koper zal de APK keuring wellicht in de prijs willen bemiddelen. Een auto verkopen zonder kentekenbewijs, Een auto verkopen zonder kentekenbewijs kan niet. Het is werkelijk onmogelijk!! Zodra iemand u een auto wil verkopen zonder papieren moeten alle alarmbellen bij u afgaan – Auto verkopen voor export.

Een auto verkopen zonder keuring, akkoord. Een auto verkopen zonder kentekenbewijs. Grote NEE! Bent u (een deel van) uw kentekenbewijs kwijt of is de verkopende partij deze kwijt? Dan zult u deze eerst moeten opvragen bij het RDW. Uiteraard zitten hier wat kosten aan, maar zij helpen u graag! Bent u alleen de tenaamstellingscode kwijt? Dat kan gebeuren, maar ook deze heeft u nodig om uw auto te kunnen verkopen.

Occasions Of Nieuwe Auto Kopen

Hiervoor heeft u wel het chassisnummer nodig. Aanvragen is daarna eenvoudig en kost relatief weinig. Een auto verkopen zonder kentekenbewijs of tenaamstelling is niet mogelijk. Probeer dit dan ook niet, geen autodealer zal de auto willen kopen. Hopelijk zijn de particuliere kopers ook zo slim! Een auto verkopen zonder vrijwaringsbewijs, Een vrijwaringsbewijs krijgt u als u een auto verkoopt en overschrijft op de kopers naam.

Een auto verkopen zonder vrijwaringsbewijs betekent dat u nog de ‘eigenaar’ bent van de auto, zonder dat u dit bent Dat betekent dat de boetes, APK keuring en alle andere zaken nog steeds bij u binnenkomen of dat u er nog steeds verantwoordelijk voor bent! Helemaal als u de auto gaat verkopen aan een particulier moet u goed opletten.


Auto verkopen? Direct geld! Ook schadewagens en bestelwagens.

Zonder gedoe gratis online uw auto verkopen, en wel binnen 1 dag! Bovendien wordt de auto vaak de volgende dag al opgehaald en beschikt u direct over cash (of betaling per bank). Verkopen is bij ons 100% gratis en vrijblijvend!

Auto Verkopen? In 24 uur Het Beste Bod! [TIP]

Bel ons op +32 (0)3 293 26 08


 

Opkoper Bmw

Het besluit om je auto te verkopen zonder APK neem je niet zomaar. Doorgaans gaat daar een telefoontje van de garage aan vooraf, met de mededeling dat je auto APK is afgekeurd. En dat de kosten om de auto weer door de APK te krijgen veel hoger zijn dan je wellicht verwacht had.

En kopers zijn gek op zekerheden en garanties. Dus als je daar veel van kan bieden, dan vergroot dat absoluut de kans op een succesvolle en snelle verkoop. Echter, wanneer je een potentiële koper daarentegen te weinig zekerheid biedt, dan wordt je auto verkopen ineens een heel stuk lastiger. Daarbij is een auto zonder APK eigenlijk niets meer en niets minder dan een sloopauto. Een auto verkopen zonder APK voor een acceptabele prijs.

Auto Verkopen Belgie

Dus zul je aanzienlijk minder voor je auto krijgen als je ‘m verkoopt. Als je ‘m al verkocht krijgt. Want uiteraard zijn er niet zo heel veel mensen zo gek om een auto zonder APK te kopen. Zeker wanneer het een auto betreft die tweedehands voldoende te koop staan. Dat betekent overigens allerminst dat er voor een auto waar geen APK op zit helemaal geen markt is.

Zeker wanneer een APK afgekeurde auto een klassieker is. Of een is auto die een behoorlijke schare liefhebbers heeft. Maar ook een doorsnee auto valt soms ook best nog dusdanig interessant te maken, dat de auto kopers trekt en nog wat geld oplevert. Want er is altijd wel een handige doe-het-zelver te vinden die het niet erg vindt om zijn handen vuil te maken.

Maar wat een monteur een aanzienlijk aantal uren kost om de onderdelen te monteren en de gebreken te verhelpen – Koop en verkoop van een auto. En precies dit soort APK-afgekeurde auto’s zijn de auto’s die een doe-het-zelver wel ziet zitten. Met andere woorden: je APK-afgekeurde auto is eigenlijk alleen met succes te verkopen wanneer je de doe-het-zelver weet aan te spreken.

Auto Verkopen Zonder Keuring? Ontdek Hier Hoe!

Waarbij je uiteraard zo veel mogelijk de aandacht richt op wat de auto interessant maakt om te kopen. Bijvoorbeeld: een lage kilometerstand, of dat het een luxe of gewilde uitvoering betreft van dit merk en type auto. Hoe verkoop je een auto zonder geldige APK-keuring? Mag je je auto eigenlijk wel verkopen zonder geldige APK-keuring? Ja, dat is absoluut geen probleem.

Wel moet je er rekening mee houden dat je met een auto die geen APK meer heeft, niet meer mag rijden. En dat je zogezegd problemen met de verzekering kunt verwachten, wanneer er met een auto die geen APK heeft een ongeluk wordt veroorzaakt. Dus een proefrit kun je een potentiële koper eigenlijk niet laten maken. Auto zonder keuring verkopen – Autosloperij.